Unax Lagardera campeón de Euskadi Infantil de cross

Acudíamos con el equipo infantil masculino, que se había clasificado en tercera posición en el campeonato de Bizkaia.

A nivel individual destacaremos el carrerón de Unax Lagardera que se proclamó brillantemente campeón de Euskadi, con una gran superioridad.

En el plano colectivo el equipo infantil terminó en 10ª posición. Zorionak a todo el equipo.

La actividad atlética escolar de este fin de semana no finalizó con este campeonato; el Sábado (24-4-24) se organizó en Elexalde una jornada de miniatletismo bennjamín y Alevín que contó con la participación de cerca de 100 niños y niñas de diferentes centros y clubs de Bizkaia.

Unax Lagardera Euskadiko Haurren kroseko txapelduna

Atzo igande goizean (25-4-22) Euskadiko eskolarteko kros txapelketa jokatu zen Lapatzako zirkuituan (Basauri) zirkuitu leunean, azken euriteen ondorioz. Gizonezkoen infantilen taldearekin joan ginen, Bizkaiko txapelketan hirugarren postuan sailkatu zena.

Banakako mailan Euskadiko txapeldun bikain aldarrikatu zen Unax Lagarderaren lasterketa nabarmenduko dugu, nagusitasun handiz.

Maila kolektiboan, infantilen taldeak 10. postuan amaitu zuen. Zorionak talde osoari.

Asteburu honetako eskola kirol jarduera ez zen txapelketa honekin amaitu; Larunbatean (24-4-24), benjamin eta alebin miniatletismo jardunaldia antolatu zen Elexalden, eta Bizkaiko hainbat zentro eta klubetako ia 100 neska-mutikok parte hartu zuten.